Visa

Man skal som dansker have visa til Thailand, vi skelner mellem mindre end 30 dage visa og mere end 30 dage visa.

For almindelige turistrejser under 30 dage gives der visa på baggrund af en indrejseformular og udrejseformular, som udfyldes i flyet, giv dig tid til at udfylde dem korrekt, ellers giver det problemer ved pas og immigrationskontrollen. Så ved korte rejser til Thailand (mindre end 30 dage) behøves man ikke at søge visum før afrejsen. Ved paskontrollen bliver indrejsedagen stemplet i passet og den seneste udrejse dag bliver også stemplet i passet, alt bliver scannet ind i myndighedernes computer, incl. et frisk billede som bliver taget af dig ved paskontrollen, på den måde har myndighederne godt tjek på turisterne i Thailand og om de forlader landet  igen. Indrejseformularen ser pt. sådan ud:

30 dagevisa

For turistrejser af mere end 30 dages varighed skal der søges visum før afrejse, ved den kongelige Thailandske ambassade, man søger og opnår for tiden typisk et 60 dages turist visum, det kan evt forlænges i Thailand med op til 30 dage på det stedlige immigrationskontor, for vores vedkommende er det i Chiang Mai, så det længste turistvisum man kan opnå uden udrejse er 90 dage.

Får du brug for at søge et turistvisum af mere end 30 dages varighed, så tag kontakt til den thailandske ambassade: thaiembassy.dk

Herudover findes der en række andre visum typer, men de er ikke aktuelle for turistrejser

Comments are closed.