Personerne du møder

Vi er et stærkt team, som sørger for at du får en god oplevelse, 2 personer som du møder på rejsen, skal nævnes, herudover er der mange andre søde mennesker, som sørger for at tingene fungerer i stort og småt:

 

finnFinn er dansker, født og opvokset i Danmark, og rejste permanent til udlandet for 8 år siden.

Finn er Guide og rejseleder mm. på turene.

Finn taler dansk, engelsk, italiensk og meget lidt thailandsk.

Finn er dansk og uddannet arkitekt. Finn’s erhvervsbaggrund er fra  undervisning og byggebranchen.  Finn startede sine rejseerfaringer i ungdomsårene med interrail og siden rygsæk rundt i verdens afkroge. Siden blev rygsækken udskiftet med sejlbåd og havet blev tumleplads for rejse nysgerrigheden.  I de sidste 8 år har fokus været på seriøse rejser og studier i Italien og Thailand. Interessen samler sig primært om natur, kultur og historie.  Finn holder af at finde og udforske de ægte og autentiske oplevelser. Finn bor og lever i Thailand og Italien hele året og er en usædvanlig kompetent guide og turleder.

Finn realiserede en gammel tanke/drøm om at rejse ud i verden for 9 år siden. Det stressede arbejde blev droppet, huset blev solgt og han rejste ud i verden, med første stop i Italien, siden stop i Thailand. Tankerne om at arrangere rejser på en anden måde end charterselskaberne pressede på og blev realiseret. Det er grundlæggende tankerne og nysgerigheden i forhold til kultur, natur og historie samt ideen om at skabe små rejsehold hvor alle deltagere skal føle sig godt tilpas, som er hovedhjørnestenene og ønsket med singlerejsen.dk. Finn blev gift – skilt og Finn driver nu sammen med Ciuk  singlerejsen.dk

Du kan finde Finn på Facebook på dett link : www.facebook.com her skriver han om at bo i udlandet og andet skævt, stort og småt.

Finn møder i, når i kontakter os og ser ham første gang i lufthavnen, når i ankommer.

Du kan altid få en snak med Finn om dine rejse tanker.

 

 

030Ciuk er rejseleder på Thailandsturene (Finn er stadig guide og der tales dansk på alle vore rejser), hun taler thailandsk, engelsk, italiensk og en lille bitte smule dansk.

Ciuk laver mad, på Italiensrejserne, primært italiensk, men også retter fra andre lande kan komme på bordet.

Ciuk er født  i Thailand, men har i hele sit voksenliv boet  i Italien.  Ciuk arbejdede sig  i hotel og turistbranchen i Rom. Hun blev italiensk gift og skilt. Ciuk driver nu sammen med Finn singlerejsen.dk

Ciuk’s sympatiske venlighed og gode humør, smitter af på alle og er et dejligt input på rejsen.

 

Singlerejser er en solid mindre ferievirksomhed, som tilbyder rejser til Italiens og Thailands herligheder. Vi er ikke et luksusrejse mål, vores fokus er rettet mod originale og autentiske oplevelser, gode oplevelser du ikke glemmer.

Vi har fundet nogle  ægte “tidslommer” i midt Italien og Nord Thailand, her har tiden stået stille i mange år, her eksisterer stadigt de originale stemninger fra det gamle charmerende italien og Thailand. Denne spændende og charmerende originalitet bygger vi vore rejser på.

Vi arrangerer rejserne som 100 % singlerejser,vi arrangerer rejseholdene så deltagerne er i samme aldersgruppe og alle er enlige. Vi er ikke en charterrejse med nogle overskydende enkeltværelser, hvor man som enlig kan føle sig “ved siden af” i selskab med par og familier. Al vores planlægning går alene mod at alle deltagere på vore rejser er enlige.

Vi er en stabil familievirksomhed, med styr på økonomien,vi kan lide tingene er betalt. De attraktive priser på rejserne, opnår vi ved at udnytte lavprisselskabernes billige flybilletter til Rom og Bangkok. På den måde er vi sikret den fleksibilitet vi ønsker og er ikke bundet af tunge kontrakter om skulle sende 100 mennesker af sted af gangen, til en charterfabrik ferie.

 

Comments are closed.