Om singlerejser

Vi arrangerer rejser til Italien og Thailand for modne enlige/singler.

Mail: admin@singlerejsen.dk

Tlf: 0039 380 2377 026

Singlerejsen v/ Finn Pedersen
Madonna di loreto 5
67030 Roccacasale (aq)
Italia

Kvalitet i tryghed, aktivitet, oplevelse og ægthed. Er nøgleord for vore rejser.

Vi er en lidt anderledes rejsearrangør, vi er slet ikke charter eller pool rejser. finnogciuksmall

Vores rejseide er at man skal se og opleve de ægte og originale steder i Italien og Thailand.

Hovedvægten i vore rejser er lagt på daglige indholdsrige oplevelser og samvær i gruppen af rejsende.  Vi mener at rejse/ferie er tid til oplevelser og nye indtryk og helst med mulighed for dybere indblik i andre kulturer. Vi bruger lokale overnatningssteder, som en aktiv del af rejsen, så rejserne er en helstøbt oplevelse i kultur og historie. På vore rejser er de daglige ture en integreret del af rejsen, vi tager ikke til plat turistunderholdning, vi søger de ægte steder.

Generelt er vore deltagere voksne, rare og positive mennesker, som alle er alene og har lyst til at rejse og være sammen med andre i samme situation. Vi er ikke datingrejser, vi er “rejsevennerejser”.

 
Deltagere kan være trygge på vore rejser, ingen  sidder alene og føler sig udenfor, vi har godt held med at vore rejsehold fungerer godt på det sociale niveau, hvor folk “gider” hinanden. Der bliver stiftet mange varige venskaber på vore rejser. Rejselederne (Ciuk og  Finn) er en aktiv del af rejseholdet, som er til stede døgnet rundt.
 
Hvis det der helst ikke skal ske alligevel sker, nemlig sygdom på rejsen, er vi med vores  lokale kendskab i stand til at løse de “små” sygdomme hurtigt og effektivt.  Med vores lokale forankring kan vi benytte de almindelige døgnåbne hospitaler, og vore syge rejsedeltagere er som regel klar til at fortsætte rejseaktiviteterne efter et lægebesøg og en recept.
 
Tryghed er også noget med at kunne håndtere evt. uforudsete situationer på rejsen, når man færdes i udlandet vil man opleve at meget ikke virker på samme måde som i Danmark. Vi er indbyggere i de lande vi arrangerer rejser i, vi taler de lokale sprog, vi kender de lokale sædvaner og love, vi fungerer i sameksistens med de lokale omgivelser, så det uforudsete bliver som regel ikke til andet end en lille ekstra sjov oplevelse
 
Vore rejsedeltagere er normale voksne, positive og rare nysgerrige mennesker.  Vore rejser bygger på at man som personer skal være sammen på en god måde. Hvis man ikke kan rejse sammen i en gruppe, eller kræver kongelig luksus og opvartning, så skal man finde en anden rejsearrangør at rejse med.
.

Thailand

I Thailand ligger vore rundrejser med vægten i nord Thailand, det gør den fordi vi gerne vil se og opleve det ægte Thailand. Thailands historie og kultur kan ses og opleves i nord. En elefant skal bo i sine oprindelige omgivelser, derfor besøger vi elefanter i junglen. Vi besøger naturfolk, som lever, som de har gjort i årtusinder. Vi ser de gamle opiumsruter og handelspladser og sejler på Mekong floden, den store flod, som løber i store dele af det dybe asien og har været vigtig i ældre og nyere historie, sidst i Vietnamkrigen. Vi besøger et par af de vigtigste buddhistiske helligdomme og kigger lidt på den sympatiske religion. Derfor er nord Thailand en vigtig del af vore rejser i Thailand.

Vi er en mindre og familiær rejsearrangør, som er dybt forankret i Italien og Thailand, vi rejser de steder hvor vi har vores viden og lokale kendskab.  Vi er “specialister” i det originale Italien og Thailand, for dem som vil rejse, se og opleve. Vi er en familievirksomhed, som i mere end 8 år arrangeret spændende “danske” rejser til det ægte Italien og Thailand.

Vi er så heldige at der er god interesse for vore rejser, vi har hvert år et omfattende rejseprogram.

Vi er kendt for

Vi undgår de værste “turistfælder” og kender de ægte lokale oplevelser, som giver de gode oplevelser der huskes. Vi kommer mange spændende lokale steder, som kun kan opleves på vore rejser.

Vore rejser er til at betale. Vi indkvarterer ikke i dyre luksushoteller, men søger det lokale, originale og hyggelige. Maden på rejserne er lokal mad, vi spiser varieret hverdagskost, som en velstillet lokal indbygger spiser.

Vi booker flybilletterne hvor der er gode tilbud og hvor sikkerheden er i orden. Vi har ikke dyre city kontorer, vi er hvor vi ønsker at være – nemlig på “stedet” sammen med vore rejsedeltagere i Italien og Thailand.

Rejserne er tæt på all incl. så man har overblik over sine ferieudgifter.

Vi er ikke en charter mastodont, der har et par tilfældige enkeltværelser tilovers, som så bliver kaldt for singleferie.

1878

 

Ud over at vi er aktive og ser og oplever en masse, så vægter vi også samværet højt på rejseholdene, vi spiser sammen morgen og aften, og der snakkes og hygges ofte til langt ud på aftenen.

Ingen føler sig til overs på vore rejser, her er alle i centrum, ingen enlige “udstødes”  af familierne eller venneparene, som har nok i sig selv, de deltager ikke på vore rejser, her deltager alle med samme baggrund.

Rejserne er grundigt planlagt og godt indkørte, så deltagerne kan koncentrere sig om rejse oplevelserne.

Med vores dybe insigt og forståelse af vore rejsemål, rejser vi trygt, sikkert og spændende.

Comments are closed.