Asien ekspeditioner

Rundrejser Asien.

Bestil rejse

Rundrejser/Ekspeditioner på 21 og 30 dage.

Rundrejser er bil ekspeditioner med robust minibus og pickup, ikke meget luksus, men meget autentisk oplevelse i østen.

Vi er 2 faste guider på rundrejserne.  Ciuk som er asiat/thailænder og Finn som er dansk og mangeårig erfaren guide og turleder. Herudover medtager vi lokale lande guider i Cambodia og Vietnam, når vi er i disse lande, så vi undgår lokale sprog og praktiske problemer.

Vi spiser den lokale mad undervejs (med forholdsregler, for at undgå maveproblemer). Vi overnatter de lokale steder hvor vi kommer frem. Vi søger det lokale og autentiske og  forsøger at undgå de moderne og internationale steder.

For at deltage på rejsen skal man være almindeligt rask og rørig. Det er dage med fysiske strabadser og oplevelser, så det er vigtigt med menneskelige egenskaber som tålmodighed, forståelse, tolerance og godt humør.

Det er en tur, der er tilrettelagt for almindelige mennesker så man skal ikke være toptrænet eller jægersoldat. Man skal kunne lide det ukendte og have tålmodighed til forskellige strabadser og være åben for nye oplevelser og andre måder at gøre ting på end man er vant til i hverdagen hjemme i Danmark. Der er ingen alderbegrænsninger udover almindeligt godt helbred. Der bliver begrænsning på hvor meget bagage der kan medbringes,  det er en tur i svedige t- shirts. Balskoene bliver der ikke brug for.

Rundrejse, den “lille” Asien rundrejse

Med rejse i Thailand, Myanmar og Laos, den varer 21 dage, den koster 19.500 kr.

Aktive rundrejser i AsienRejsen starter i Chiang Mai i nord Thailand, vi starter med lidt afslapning , så vi er kommet af med jet lag og har fået omstillet os de 6 timer til asien tid.

Herefter går turen først rundt i Nord Thailand, samt en dag til Myanmar (Burma), desværre er Myanmar for tiden meget kompliceret (umuligt) at rejse frit i, de kræver militæreskorte til selvstændige rejsende derfor kun en dag.

Herefter går turen til Laos, her har vi fokus på Vientiane og Luang Prabang områderne med spændende rejsedage igennem regnskov og jungle, samt lokale primitive landsbyer.

Fra Vientiane i Laos  tager vi så tilbage ind i Thailand, hvor vi kikker på de mystiske og sagnomspundne nordlige Angkor wat templer på grænsen til Cambodia.

Til slut tager vi til en lille ø og tager nogle strand dage. Rejsen slutter i Bangkok lufthavn.

Se detaljeret rejseplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rundrejse, den “store” Asien rundrejse

Rejsen starter i Bangkok og går langs kysten til grænsen til Cambodia. Vi er i den sydlige del af Cambodia. Vi tager over grænsen til Vietnam i syd, her går turen op igennem Vietnam til Laos. på tværs af Laos og tilbage i Nord Thailand, her slutter turen i Ciang Mai airport.

Den overordnede turplan kan ses på kortet herunder:

Den lange rundrejse iasien-ekspeditionskort

 

Rejsegrundlaget:

Vi spiser den lokale mad undervejs (med forholdsregler, for at undgå maveproblemer). Vi overnatter de lokale steder hvor vi kommer frem. Vi søger det lokale og autentiske og  forsøger at undgå de moderne og internationale steder.

For at deltage på rejsen skal man være almindeligt rask og rørig. Det er 30 dage med fysiske strabadser og oplevelser, så det er vigtigt med menneskelige egenskaber som tålmodighed, forståelse, tolerance og godt humør.

Det er en tur, der er tilrettelagt for almindelige mennesker så man skal ikke være toptrænet eller jægersoldat. Man skal kunne lide det ukendte og have tålmodighed til forskellige strabadser og være åben for nye oplevelser og andre måder at gøre ting på end man er vant til i hverdagen hjemme i Danmark. Der er ingen alderbegrænsninger udover almindeligt godt helbred. Der bliver begrænsning på hvor meget bagage der kan medbringes,  det bliver en tur i svedige t- shirts. Balskoene bliver der ikke brug for.

Når rejseholdet er samlet, vil vi uddelegere forskellige opgaver til deltagerne afhængig af erfaringer og viden, det er en rejse med aktiv deltagelse af alle deltagere.

Prisen bliver 28.000 kr pr deltager inkl fly til Bangkok, overnatning og morgen og aftensmad, samt selve turen.

Tilmelding snarest, da vi gerne vil have deltagerne med i den afsluttende planlægning.

Rejseindholdet:

Ekspeditionen er en afveksling mellem rejsedage og “destinationsdage”. I Cambodia bliver den vigtigste destination Angkor Wat og det spændende område heromkring. Vi har også en destination i Pnom penh. I Vietnam er et vigtigt destinationsmål Mekong deltaet i syd Vietnam.  Senere skal vi slappe af ved stranden ved det Kinesiske Hav i den mellemste del af Vietnam før rejsen går videre til Laos. I Laos skal vi kigge pådet smukke område ved Pakse og Salavan og senere i nord kigge på Luang Prabang området. Herefter kører vi ind i Nord Thailand ved Chiang Rai her slår vi os ned ved Lampun og kigger på det nordlige Thailand.

Comments are closed.