Bo 3 md på resort Thailand

Resort i nord Thailand

 
Bestil rejse

Vores resort/pensionat er beliggende i Nord Thailand, ikke langt fra provinshovedstaden Chiang Mai. Helt præcis ligger det i landsbyen Mae Tha, syd for Lamphun.

received_808801942525659

Omgivelserne er en plantage i udkanten af junglen.

 

 

 

 

I plantagen er der opført en række nye apartments, med egen indgang og bad, disse boliger danner rammen om ophold i resortet for længere tid.

spisestue thailand

20160127_173335

 

 

 

 

 

værelse Thailand 2

apartments3

Vi tilbyder  længere varende ophold på resortet,

Opholdet kan være inkl. flybilletter og afhentning i lufthavn, samt morgen og aftensmad, eller man kan lave sin egen “økonomi” ferie og kun leje en bolig og selv lave mad. 3 måneders bolig koster 12.000 kr.

Hvis man ønsker 3 måneders ophold hjælper vi med visum.

Fra oktober til april er der højsæson på resortet, her taler vi dansk og der er flest aktiviteter/tilbud.

I højsæsonen kan man spise på resortet:  Morgenmad er europæisk, med kaffe, mælk el. yogurt, brød og omelet. Aftensmaden er traditionel thailandsk, dog er der “skruet” ned for krydderierne.

Der er gåafstand til det lokale marked og landsbyen. I landsbyen kan man også spise. På det lokale marked er der lokalt frugt og grønt mv..

I plantagen er der frugt træer, nyd f.eks. de små søde thailandske bananer.

Opholdet er målrettet dem som vil nyde solen og opleve det ægte lokale Thailand. Der kan lejes scooter til at komme rundt.

I højsæson  taler vi dansk, udenfor højsæsonen tales der engelsk. 3 dage om ugen (i højsæsonen) er der mulighed for ture hhv. til den større by Lamphun samt seværdighedsture. I højsæsonen har vi kontor mv. på resortet.

Udenfor højsæsonen tager vores Thailandske “familie” sig af at tingene fungerer i hverdagen, de taler ikke dansk, men er søde og meget imødekommende så de fleste ting klares med finger og kropssprog, herudover er der en tlf. til at ringe til os.

Ophold på resortet kan være fra 2 uger og mere.

 

Comments are closed.