Julerejser Thailand

Nyd jule og nytårstiden i behageligt klima med sol og 25-30 gr. Rejsen er en tur med base i det smukke og autentiske nord Thailand.

Bestil rejse

apartments3

Vi bor på et resort i udkanten af de enorme regnskovsområder. Resortet er opført i en plantage, hvor der afhængigt af sæsonen kan hentes bananer, mangoer og lom jai direkte fra træerne. Der indkvarteres i mindre apartments eller enkelt værelser.

 

 

spisestue thailand Morgen og aftensmaden indtages i den “åbne” spisesal midt i plantagen.

Vi lever tæt på det asiatiske liv og spiser den lokale mad. (Der er ingen flæskesteg, men til gengæld masser af spændende Thai mad).

 

Turen er afvekslende med afslapning og udflugter. Hver anden dag er der udflugter til  unikke seværdigheder, som der er detaljeret beskrevet nedenfor. Hver anden dag er der afslapning, med mulighed for afslappende original thai massage eller småture i lokalområdet eller bare fred og ro i resortet.

Udflugterne:

20160304_124344Vi besøger en ægte bjerg landsby, hvor indbyggerne lever som de har gjort i årtusinder, det er en helt unik og enestående oplevelse. Vi besøger disse mennesker med den største respekt for deres liv og kultur. Vi skal se dem væve og sy deres kunsthåndværk, som de altid har gjort, vi ser deres enkle bambushytter. Vi skal se deres forsøg på at få respekt og fornuftig betaling for deres arbejder. Vi skal se dem leve på kanten til et moderne samfund og samtidigt bevare deres 20160304_133058stolthed og egenart.

 

 

 

20160310_132128Vi river rafter på bambusflåder, på den behagelige og afslappede facon i junglen.

 

 

 

mountainwiev med stupaerVi tager på et par mindre vandreture i junglen i naturreservaterne.

 

 

 

20160306_12335620160306_123335Udflugt til vandfaldet ved Mae sa, er en helt unik oplevelse.

 

 

 

chiangmaidetgyldnetempelVi besøger selvfølgeligt det gyldne tempel Wat Phrathat Doi Suthep

 

 

 

1001Vi besøger en elefant camp i junglen, hvor man samler tamme elefanter fra hele Thailand og giver dem et godt otium, så tæt på deres naturlige liv som muligt. Vi ser elefanterne arbejde og tager på en tur i junglen på elefantryg.

 

 

974986Vi sejler på Mekong floden i den gyldne trekant og krydser grænsen til Burma og Laos og går i land i Laos i “opiumstrekanten” i den nordligste del af Thailand .

 

Vi besøger de kongelige haver i Chiang Mai.

Vi besøger de lokale markeder.

 

Comments are closed.